Loading...
După eliberarea unui penal PSD din închisoare, Olguța reclamă că și-n acest caz a fost vorba de un abuz al DNA: ”Cât mai tolerăm?” – Circul Politic

După eliberarea unui penal PSD din închisoare, Olguța reclamă că și-n acest caz a fost vorba de un abuz al DNA: ”Cât mai tolerăm?”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a comentat decizia magistraților Tribunalului Bacău în cazul lui Ionel Arsene arătând că nu ar exista probe la dosar și că ar fi „un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD”.

„Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanță. Era normal sa se întâmple asta după ce la baza acelei mizerii de dosar pentru ceva ce s-ar fi petrecut acum 5 ani, nu există nimic altceva decât denunțul unui arestat.

Cel indicat de denunțător că ar fi fost de față la discuție a declarat la DNA că nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denunțătorul. Deci, nu există nicio altă probă, iar procurorii DNA știau asta când au dispus reținerea. Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai toleram?”, a scris Vasilescu pe contul său de Facebook.

Sursa: Digi24

După eliberarea unui penal PSD din închisoare, Olguța reclamă că și-n acest caz a fost vorba de un abuz al DNA: ”Cât mai tolerăm?” was last modified: ianuarie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close