După principiul ”am furat grosul, dar v-am dat și vouă firmituri”, Daddy îi ia apărarea lui Vâlcov: ”Milioane de români au salarii și pensii mărite datorită acestui om!”

366

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, intrebat despre situatia lui Darius Valcov, care a fost condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare, ca regreta, in conditiile in care Valcov a avut o mare implicare la programul de guvernare PSD.

„Imi este foarte greu sa comentez o asemenea decizie. Am o parere de rau, dar pana la decizia definitiva mai este. Sunt milioane de romani care au salarii, pensii mai mari datorita unui program de guvernare la care Darius Valcov a avut o implicare mare”, a declarat Liviu Dragnea, chestionat cu privire la situatia lui Darius Valcov.

Intrebat ce se intampla cu situatia sa din Guvern, acolo unde momentan Valcov este consilier de stat in aparatul propriu al premierului, Dragnea a spus ca nu se va implica.

„Guvernul va decide daca ramane acolo sau nu. Nici nu o sa propun, e strict decizia Guvernului”, a mai afirmat presedintele PSD.

Anterior, Dragnea spusese ironic: „Trebuie omorat azi, acum! Impuscat!”.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a fost intrebat, joi, daca premierul Viorica Dancila si-a manifestat intentia de a-l demite pe Darius Valcov sau acesta si-a manifestat intentia de a demisiona ca urmare a condamnarii, el raspunzand: „Nu cunosc, nu stiu, nu”.

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat, joi, de instanta suprema, la opt ani de inchisoare. Decizia judecatorilor nu este definitiva.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos