Dupa PSD, potopul: datoria publica a Romaniei creste, investitiile stagneaza! ”Toti banii au fost azvarliti in pomeni electoraliste!”

107

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata ca datoria publica a Romaniei a crescut cu 5,5 miliarde de euro, in conditiile in care PSD nu a investit in nimic, iar toti banii au fost „azvarliti in pomeni electoraliste”. Orban sustine ca acestea este pretul indiferentei, neparticiparii la viata publica si la vot.

„In 2017, datoria publica a Romaniei (adica a fiecarui cetatean roman) a crescut cu 5,5 miliarde de euro. In conditiile in care PSD nu a construit nimic, niciun tronson de autostrada, niciun spital nou, nicio capacitate noua de productie, niciun tronson nou de cale ferata, nicio hidrocentrala noua, nimic. Toti banii au fost azvarliti in pomeni electoraliste”, a scris Ludovic Orban pe contul sau de Facebook.

De asemenea, liderul PNL sustine ca, la cum arata bugetul si promisiunile PSD, estimarile privind cresterea datoriei Romaniei in anul curent sunt intre 7-9 miliarde de euro.

„In 2018, dupa cum arata bugetul si promisiunile lor, estimarile privind cresterea datoriei publice sunt intre 7 si 9 miliarde de euro. In fiecare an in care vor mai sta la putere vor creste si mai mult aceasta datorie”, potrivit lui Orban.

El mai afirma ca guvernarea actuala este pe principiul „dupa noi, potopul” si spune ca acestea este pretul indiferentei, neparticiparii la viata publica si la vot, indemnandu-i pe oameni sa iasa la vot data viitoare, dar sa nu voteze PSD.

„Iresponsabilii care ne conduc astazi actioneaza dupa principiul DUPA NOI, POTOPUL. Ne pun in carca noua si copiilor nostri aceasta povara, care va afecta negativ veniturile fiecarui roman pe termen mediu si lung. Acesta este pretul pe care il platim pentru indiferenta si neparticipare la viata publica si la vot. Data viitoare mergeti la vot si sa nu ii mai votati niciodata!”, conchide liderul PNL.

Sursa: aktual24.ro