E BOGATIE! Un primar PSD i-a lasat pe angajati sa-si stabileasca singuri salariile, dupa care le-a dat chiar mai mult decat au cerut!

306

Iulian Găină, primarul comunei Tarcău din judeţul Neamţ, a decis să îi lase pe angajaţi să se autoevalueze şi să îşi stabilească singuri salariile. După ce a aflat părerile oamenilor, s-a hotărât să le dea chiar mai mult decât au cerut.

”Am mers la dumnealor și le-am spus sa scrie pe un colț de hârtie salariul brut pe care și-l dorește după activitatea pe care o prestează. Au cerut 2.500 și vreau să vă spun că au 3.200 salariul brut”, a susținut primarul, citat de Digi24.

Viviana Zaharia, care se ocupă în primărie de proiectele derulate prin fonduri europene, a susținut că a venit să lucreze în administrația locală acum un an și jumătate pe un salariu brut de 2.400 de lei, iar acum îl are de 4.092.

Primarul a avut grijă de salariile subalternilor, dar nici de al lui nu a uitat. Așa că și-a dat o mărire, de la 5.000 la 7.500 de lei!

Cel mai mic salariu la Primăria din Tarcău era, până în iulie, 1900 de lei. Acum, angajaţii pleacă acasă cu  salarii aproape duble.