E jale mare in PSD-ALDE dupa anuntul presedintelui! Iar baga placa cu Iohannis care urmareste interesele unor straini in Romania!

332

Purtatorul de cuvant al ALDE, senatorul Varujan Vosganian, a declarat, luni seara, la Antena 3 ca Iohannis este „reprezentantul unor straini in Romania” si ca singurul sau aliat din tara este Procuratura.

„Presedintele nu a facut decat sa repete ce au spus procurorii CSM. S-a purtat ca unul dintre membrii sectiei de procurori a CSM.

Presedintele Iohannis priveste in strainatate, el nu mai are aliati in tara. Singurul sau aliat este Procuratura. Iohannis este reprezentantul unor straini in Romania, nu are nicio treaba cu Romania”, a declarat Varujan Vosganian la Antena 3.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. „Motivele de revocare prezentate de ministrul Justitiei nu au fost de natura sa ma convinga. De altfel, in mare parte, ele nici nu corespund prevederilor legale aplicabile. In concluzie, nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a doamnei Kovesi, procuror-sef al DNA”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Sursa: aktual24.ro