”E nevoie disperată de bani!” Un senator PNL demască ”mega golăniile” la care va apela ”Dragnea, stăpânul impozitelor” pentru a face rost de bani!

215
Scenariu sumbru pentru români. PSD pregăteşte nişte măsuri economice fără precedent şi care vor viza o mare parte a populaţiei.
Ultimele declaraţii ale decidenţilor Coaliţiei PSD – ALDE au rolul de a aşterne calmul în casele românilor, dar de fapt reprezintă doar un camuflaj social pervers. Asta susţine senatorul PNL, Florin Cîţu, care este şi preşedintele Comisiei economice din Senat. Liberalul a detaliat schema pregătită de social-democraţi pentru inducerea în eroare a românilor. Urmează dezvăluiri incendiare.

​Câţu a lansat acuzații dure la adresa șefului PSD, Liviu Dragea, precizând că social-democraţii nu vor renunța la Declarația 600, în ciuda discuțiilor aprinse pe această temă. Totodată, o a doua „bombă” a partidului de guvernare are legătură cu impozitului pe gospodărie, Câțu precizând pe contul său de socializare că PSD nu întenționează să renunțe nici la acesta.

„Dragnea, stapanul impozitelor!

Va anunt in premiera doua mega golanii ale PSD-istilor.

Prima informatie- NU renunta la formularul 600. Jocul de glezne pe care il fac in aceste zile este doar pentru a opri furia voastra. Asteptati degeaba! Ei spera sa va calmati pana in martie. Nu au avut niciun moment intentia sa renunte iar indicatiile lui Dragnea si ale lui Valcov sunt clare in acest sens.

A doua informatie este o bomba veritabila. Ministerul Finantelor Publice lucreaza in chiar in ACEST moment la detaliile tehnice ale impozitului pe gospodarie. NU au renuntat nici la asta.

Pe scurt, nicio gospodarie din Romania nu va ramane neimpozitata. Veti fi obligati sa va numarati si sa declarati toate gainile, porcii, vacile, oile, cainii, pisicile, televizoarele etc. (Scapa doar hamsterii ). In plus, daca aveti livezi sau podgorii va costa extra.

Acest impozit urmareste largirea bazei de impozitare si identificarea si taxarea tuturor formelor de venit din Romania. Este nevoie disperata de bani. Introduc acest impozit pentru ca nu au bani in buget nici macar pentru acele cresteri salariale de maxim 4%. Este clar acum ca taierile de salarii pentru bugetari au fost premeditate.

Sper ca mesajul meu sa-l convinga pe Eugen Teodorovici sa preia cu adevarat conducerea MFP si sa spuna destul. I-am cerut public lui Eugen Teodorovici sa anuleze oug 4/2017 si oug 79/2017.

Pe final, inca un anunt important. Ministrul Olguta Vasilescu a raspuns afirmativ invitatiei mele pentru marti ora 11:00 Comisia economică, industrii şi servicii din Senat. Va avea pentru prima oara ocazia sa stea fata in fata cu cei pe care i-a amenintat.

P.S. Poate ca si de aceasta data mesajul meu ii va face pe cei de la MFP sa se opreasca”, a scris Florin Câțu pe Facebook.

Sursa: evz.ro