E OFICIAL! PSD a luat-o la vale! Victor Ponta isi da DEMISIA si il ATACA DUR pe Dragnea: ”M-a sunat in decembrie sa punem la cale o conspiratie”!

800

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca va demisiona din PSD. Fostul presedinte al social-democratilor a spus ca ii va trimite o demisie in alb lui Liviu Dragnea.

Intrebat de ce nu isi da demisia direct, raspunsul lui Victor Ponta a fost unul ironic: „pentru ca imi place sa imi puneti aceasta intrebare”.

Victor Ponta a adaugat ca nu este in relatii bune cu liderul PSD Liviu Dragnea. Fostul premier a spus ca in timp ce Liviu Dragnea este politician si nu poate sa spuna anumite lucruri, el nu are aceasta obligatie.

„Nu, hai sa fim seriosi. Domnul Dragnea este politician trebuie sa zica da. Eu nu mai sunt om politic. Fiecare cu problemele domniei sale”, a spus fostul premier.

Pe de alta parte, cand a fost intrebat daca a vorbit cu Liviu Dragnea, fostul premier a afirmat ca nu au mai vorbit de anul trecut. „M-a sunat in decembrie sa ma intrebe daca ma intalnesc cu Banicioiu ca sa punem la cale o conspiratie. I-am inchis telefonul si m-am filmat ca sunt la golf. I-am trmis mesaj sa nu se mai ia dupa toti nebunii”, a spus Ponta.

Intrebat si de legatura dintre fundatia Black Sea Regional Projects, pe care a infiintat-o in februarie anul trecut si viitorul sau politic, Ponta a raspuns: „Nu confundati lucrurile, una este fundatia si alta este activitatea mea de deputat de Gorj”.

Liviu Dragnea declara in urma cu o saptamana ca nu crede ca Victor Ponta va parasi partidul.

„Orice critica de la Victor Ponta, pentru mine, e sanatate curata. Poate va avea o functie, nu cred ca Victor Ponta va pleca din partid, e un om cu experienta. Partidul s-a exprimat pentru o anumita sustinere”, a declarat liderul PSD atunci, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos