Loading...
E strigător la cer! PSD își arată din nou disprețul față de români! Ministrul Transporturilor răspunde la bășcălie într-o chestiune extrem de fierbinte: ”Vom circula pe autostrăzi când vor fi gata!” – Circul Politic

E strigător la cer! PSD își arată din nou disprețul față de români! Ministrul Transporturilor răspunde la bășcălie într-o chestiune extrem de fierbinte: ”Vom circula pe autostrăzi când vor fi gata!”

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a oferit o serie de raspunsuri ironice atunci cand a fost intrebat de catre jurnalisti despre diverse proiecte, la finalul unei sedinte din Parlament.

Intrebat cand se va putea circula pe patru benzi pe Centura Sud a Capitalei, Sova a raspuns: „Cand va fi gata”. Intrebat de ce pe sectorul Centurii Nord, intre DN7 si A1, inca este santier, desi a fost deschis traficul de mai bine de jumatate de an, iar proiectul este intr-o intarziere enorma, Sova a raspuns: „Daca e santier, inseamna ca se lucreaza”.

Despre Centura Sud a Capitalei, un proiect vital, pe cel mai aglomerat drum din tara, dar ignorat ani la randul de autoritati.

Jurnalist: Cand vom putea circula pe Centura Sud la doua benzi?
Lucian Sova: Cand va fi gata.

Despre sectorul A1-DN7 al Centurii Nord, deschis traficului la cate doua benzi pe sens inca din august anul trecut, dar inca neterminat. Proiectul  pentru modernizarea si largirea la patru benzi a 9 km din centura Capitalei intre A1 si DN7 au inceput in 2013.

Jurnalist: Este o situatie foarte ciudata, intre DN7 si A1. A fost dat in exploatare si totusi acum este inca santier. S-a intamplat pe vremea ministrului Cuc. Cum explicati aceasta situatie?
Lucian Sova: Daca este santier inseamna ca inca se lucreaza.

In mod similar, intrebat pe ce autostrazi se va deschide traficul in acest an, ministrul Lucian Sova a raspuns: „Vom circula pe autostrazile care vor fi receptionate”.

Sursa: HotNews

E strigător la cer! PSD își arată din nou disprețul față de români! Ministrul Transporturilor răspunde la bășcălie într-o chestiune extrem de fierbinte: ”Vom circula pe autostrăzi când vor fi gata!” was last modified: februarie 13th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close