Echipa castigatoare se bate singura! Rares Bogdan: „Raluca Turcan s-a descalificat ca lider PNL”

147

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, se declara indignat de declaratiile Ralucai Turcan, fostul ministru al Muncii, in legatura cu pensiile romanilor si anunta ca va cere in partid sanctionarea ei.

„M-a deranjat si pe mine si pe alti colegi. Sunt absolut convins ca daca doamna Turcan ar fi facut parte din guvern, la orice minister, probabil si la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. In astfel de momente se vad liderii politici, se vede maturitatea lor si nu cred ca un lider politic care nu intelege momentele complicate prin care trece un partid…

Sa nu credeti ca vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de aceasta alaturare, va asigur ca nu. Eu nu voi critica colegii mei in spatiul public, o sa-i spun Ralucai ce am de spus in cadrul biroului PNL.

E o iresponsabilitate totala si o piatra de moara pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciuca in brate, inainte cu o zi ca acesta sa fie votat, inainte cu o zi ca colegii mei, cei opt ministri, sa treaca prin furcile caudine ale comisiilor parlamentare. Cred ca un lider politic trebuie sa se gandeasca inainte de a scoate un cuvant pe gura. Cred ca prin ceea ce a facut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a declarat Rares Bogdan la Digi24.

El a spus apoi ca va cere im cadrul partidului ca Raluca Turcan sa fie sanctionata.

„Niciodata nu voi accepta ca un lider care isi spune parerile in interiorul partidului – dansa din pacate a facut-o in afara partidului – sa fie exclus din partid. Dar in acelasi timp voi propune o sanctiune statutara, pentru ca ne-a creat prejudicii de imagine. Nu se ajunge la exludere, dar voi propune o sanctiune pentru ca ne-a creat o problema uriasa si a creat o problema pensionarilor Romaniei”, a sustinut Rares Bogdan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos