Economia PSD ”duduie” doar pe hârtie: banii de salarii, pensii speciale și sporuri sunt luați de la sănătate, infrastructură și educație!

250

Economia „duduie” doar pe hartie; in realitate, statul a devenit doar un platitor net de salarii, sustine prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, intr-o declaratie de presa.

Ea spune ca a avertizat de nenumarate ori ca „bugetul ‘croit’ de PSD — ALDE este unul mincinos si ca nu vor fi bani decat pentru primele noua luni pentru salarii”.

„Acum s-au gasit bani, dar s-a renuntat la investitii, dezvoltare si, indraznesc sa spun, la viitor! Economia ‘duduie’ doar pe hartie! In realitate, statul a devenit doar un platitor net de salarii. PSD a renuntat la atributii ale statului precum: asigurarea de infrastructura, sanatate, educatie de calitate si bunastare! Guvernantii au luat bani de la investitii si i-au directionat exclusiv catre salarii, pensii speciale si sporuri.

Au taiat 44% din bani de la Ministerul Transporturilor si 30% de la Ministerul Dezvoltarii. Scolile vor ramane fara autorizatii de functionare. Spitalele vor fi aceleasi in care s-au tratat si bunicii nostri. Drumurile proaste vor continua sa rapeasca vieti. Satele vor ramane ancorate in secolul XIX — subdezvoltate. Aceasta este realitatea oferita de PSD — ALDE — un guvern interesat doar de simpatie electorala, fara sa aiba o viziune economica pentru viitor”, afirma Raluca Turcan.

Sursa: aktual24.ro