Ei ne conduc, ei ne omoara! Un PSD-ist l-a batut mar pe patronul unui club din Barlad! Scenele par desprinse din cele mai elaborate filme de fictiune! VEZI VIDEO!

231

Un membru PSD, fost sef de cabinet al deputatului Ana Birchall, a declansat o bataie generala in clubul „Ground Caffe” din Barlad, scrie aktual24.ro.

Incidentul a avut loc in dimineata zilei de 30 aprilie, in jurul orelor 3.30. Bataia s-a lasat cu distrugeri, cu pumni si picioare impartite intre combatanti si tipete la greu, plus politie si jandarmi, precum si ceva spray cu piper. Surse dintre „combatanti” au precizat pentru Vremea Noua ca bataia a inceput de fostul sef de cabinet al Anei Birchall, Ciprian Marzac. Acesta avea un conflict mai vechi cu patronul de la Ground Caffe – Mihai Bilici.

In bataie au fost implicate 10-12 persoane. La un moment dat, patronul Mihai Bilici a fost trantit jos si era batut cu picioarele si pumnii de mai multi barbati.

Politia a deschis dosar penal.

„A fost facut un apel la 112 la orele 3.42, de catre un barbat cu privire la faptul ca mai multe persoane se agreseaza reciproc in fata unui club din Barlad. La fata locului s-au deplasat politisti de la ordinea publica si jandarmi, care au constatat ca in fata clubului se aflau trei barbati cu varste intre 31 si 38 de ani si doua femei cu varste intre 26 si 31 de ani, care au declarat ca indivizi necunoscuti i-au agresat fizic, atat in interiorul clubului cat si in exterior.

In acelasi timp, alti doi barbati cu varste intre 24 si 31 de ani, s-au prezentat la Politia Barlad reclamand ca au fost agresati fizic de niste indivizi la club. Din primele cercetari politistii au stabilit ca a fost vorba de un conflict spontan in care au fost implicate 10-12 persoane, fiind deschis un dosar penal pentru infractiunile de lovire si alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Cercetarile vor fi continuate pentru stabilirea implicarii fiecarei persoane cercetate in conflict si stabilirea gradului de vinovatie a fiecarui perticipant la acest scandal”, a precizat Iulian Petre, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.