Elena Udrea: Antonescu isi propune sa desfiinteze PDL!

704

1 elena udreaElena Udrea a declarat ca liderul PNL, Crin Antonescu, isi propune sa desfiinteze PDL asa cum Adrian Nastase a dorit sa desfiinteze PD in anul 2003.

„In viziunea domnului Antonescu fie ne ia pe toti la bucata in PNL, fie partidul fuzioneaza cu PNL-ul. (…) Nu avem nevoie sa ne topim in PNL. Iar ce propune astazi Crin Antonescu este ce isi propunea Adrian Nastase in 2003: sa desfiinteze Partidul Democrat. Din nou acum, de data asta Antonescu, Partidul National Liberal, isi propune sa desfiinteze Partidul Democrat Liberal”, a afirmat Elena Udrea, la Ploiesti, in fata celor peste 200 de delegati ai PDL Prahova, care vor vota sambata pentru alegerea presedintelui PDL.

In acest context, Udrea a spus ca PDL trebuie sa dea semnalul ca are „propriul drum” si ca este „un partid puternic care se va bate si cu PNL si cu PSD si va castiga alegerile in 2016″.

Elena Udrea a mai spus ca propune ca partidul sa revina la culoarea portocalie, la „brandul care i-a adus atat de mult succes” si la imnul sau.

„Nu avem de ce sa stam cu capul plecat, nu avem de ce sa ne ferim de identitatea PDL. Propun partidului sa-si asume tot trecutul lui, este un trecut de victorie”, a mai spus Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a afirmat ca in cazul in care nu castiga scrutinul intern de sambata pentru sefia partidului ramane „un simplu membru de partid”, tinand sa precizeze ca aceasta situatie este una „improbabila”.

„In situatia improbabila in care ar fi un alt castigator sambata, desigur, nu-mi pun aceasta problema, raman un simplu membru de partid”, a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea si-a prezentat miercuri seara, la Ploiesti, motiunea „Noul PDL. O noua Romanie”, fiind insotita de Emil Boc, Roberta Anastase si presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos