Elena Udrea va candida la presedintia PDL!

553

12 elena udreaElena Udrea a declarat ca va candida la presedintia PDL, la Conventia Nationala din martie.

„Candidez pentru PDL, nu impotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. (…) Sper sa avem parte de o competitie frumoasa, si nu de o disputa”, a mai spus Udrea.

Ea a precizat ca este o decizie pe care a luat-o dupa ce a discutat cu colegii de partid.

„Sper ca motiunea sa fie semnalul pe care PDL il asteapta pentru a redeveni un partid viu”, a mai spus Elena Udrea.

Deputatul PDL Elena Udrea declara, in 18 ianuarie, la gandul.live, ca ea va candida la o functie de conducere in partid, fara a exclude total candidatura la sefia partidului, in functie de echipa si a apreciat ca formatiunea are nevoie de „viziune” si ca Emil Boc trebuie sa revina in conducerea PDL.

Udrea a subliniat in mai multe randuri ca PDL are nevoie de „viziune” si ca este obligatoriu sa fie organizate alegeri interne.

„Este nevoie sa grabim clarificarea din interior, pentru ca scena politica nu ne asteapta. (…) Daca noi nu suntem pregatiti sa intram in joc, ramanem pe dinafara”, a mai sustinut Udrea.

Intrebata daca ia in calcul o candidatura la sefia PDL, Elena Udrea a raspuns:

„Nu ma gandesc sa candidez la presedintia partidului, dar, da, ma gandesc sa candidez la una din functiile de conducere din partid. Imi doresc sa fiu parte a unei echipe care sa construiasca pentru PDL”.

Ulterior, intrebata de ce nu doreste sa candideze la presedintia partidului, Udrea a spus ca nu crede ca este momentul acum sa se discute despre cine candideaza la sefia PDL.

„Intai sa ne clarificam ce vrem si, daca este o echipa care vrea sa depuna o motiune in care ma regasesc, imi voi cauta locul in acea echipa si apoi vom vedea care este liderul”, a adaugat Udrea.

La observatia moderatorului ca, prin urmare, nu exclude candidatura la presedintia PDL, Elena Udrea a replicat:

„Acum, daca spun asa sau asa, maine o sa fie stire”.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos