Elena Udrea: Incercam sa facem opozitie, insa nu e prea vizibila!

565

udreaaaElena Udrea a declarat ca democrat-liberalii incearca sa faca opozitie, insa aceasta nu este prea vizibila.

„Colegii mei si cu totii incercam sa facem opozitie, insa, din pacate, nu este prea vizibila opozitia pe care PDL o face. Vad ca sunt colegi foarte determinati sa se pozitioneze critic la adresa USL, se straduiesc, avem motiunile simple, o incercare de motiune de cenzura, aparitii la televizor, dar, din pacate, nu este suficient de mult probabil pentru presa, pentru ca nu prea suntem preluati. O actiune cum a fost cea de miercuri, prezentarea Cartii Negre a Guvernarii USL din pacate a beneficiat de atentie mediatica zero si s-a ratat un bun moment de a critica guvernarea USL”, a sustinut Udrea, la RFI.

Deputatul PDL considera de asemenea ca indepartarea partidului de presedintele Traian Basescu a fost o greseala.

„Cred in continuare ca o eroare care s-a facut este indepartarea de presedinte, care e cel mai vizibil si credibil lider politic al dreptei si ati vazut cata relevanta publica are discursul sefului statului chiar si in acest moment. Cred ca a fost o greseala”, a mentionat Udrea, potrivit sursei citate.

Elena Udrea apreciaza ca PDL trebuie sa aiba un discurs relevant pentru presa.

„Oricat te-ai stradui sa faci opozitie, daca discursul tau nu este relevant pentru presa, daca nu este preluat, daca nu este suficient de important cat sa fie diseminat mai departe, poate sa para pentru foarte multi ca de fapt nu exista opozitie din partea PDL”, a mai spus ea.

Deputatul PDL considera ca este nevoie de o noua strategie de comunicare.

„Se vede un efort pe care colegii il fac de a fi extrem de critici la adresa puterii. Trebuie o strategie prin care acest efort sa devina si vizibil, pentru ca asta am constatat cu totii din vremea guvernarii PDL incoace: conteaza mai putin ce faci, ci ce vad ceilalti ca faci. Guvernul PDL facea multe si comunica putine si ati vazut rezultatul in alegeri, Guvernul USL nu face nimic si comunica in continuu”, a aratat ea.

„Poate ca cei care sunt la Departamentul de Comunicare ar trebui sa se gandeasca cum sa vizibilizeze mai mult activitatea de opozitie a PDL. Vedem cu totii sondajele, unde nu se vede nici o miscare in sus a PDL, iar in opozitie orice partid in mod normal trebuie sa creasca, mai ales cand este o opozitie la o guvernare atat de slaba, cum este cea a USL”, a mai spus Udrea, potrivit RFI.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos