Elena Udrea: Politica romaneasca seamana cu Planeta Maimutelor!

688

1udreaInvitata la Serviciul Roman de Comedie, Elena Udrea a facut o analiza neconventionala a scenei politice din Romania, pe care a comparat-o cu filmul „Planeta Maimutelor”.

Fost ministru al Turismului in Guvernul Boc, Elena Udrea a vorbit despre cat de greu poate fi sa fii femeie in politica.

„Ca femeie, nu este usor sa faci politica in Romania si probabil nicaieri in lume. Oamenii te privesc cu suspiciune, iar daca indraznesti sa iesi din deux-pieces este ca si cum ai fluiera in biserica. Seriozitatea unui politician nu sta insa nici in modelul hainelor, nici in culoarea parului. De-asta mi-as dori ca domnul Ponta sa fie hippie, sa poarte favoriti si camasa inflorata, iar domnul Antonescu sa fie rocker ca in tinerete, sa aiba geaca cu tinte si pantaloni de piele, numai sa faca tara sa mearga mai bine, cum au promis”, a spus Udrea, intr-un scurt monolog.

Elena Udrea a discutat cu cei de la Serviciul Roman de Comedie si despre silueta si regimuri, neezitand sa lanseze o sageata otravita catre guvernantii de azi:

„Am auzit de toate regimurile, inclusiv de regimul Ponta-Antonescu si cu toate ma simt neconfortabil. Cu regimurile, mai greu”.

Rugata sa spuna ce-i place la actualul prim ministru, Victor Ponta, Elena Udrea a afirmat ca acesta este „un politician tanar, vorbeste bine, are o strategie de comunicare foarte buna”, in timp ce, chestionata despre ce nu ii place la Crin Antonescu, a raspuns:

„Pai cat mai avem din emisiune? Ca eu mai stau pe aici. Nu… Pot sa spun si lucruri bune. Are foarte mult umor, are un discurs care prinde, daca il auzi pentru prima data pentru ca altfel iti dai seama ca in spatele vorbelor nu este niciun continut, si a reusit sa para un politician nou-nout, cand de fapt, in 2009, avea deja vreo 20 de ani de politica. Intre timp s-au dumirit oamenii”.

Intrebata cu care dintre cei doi ar alege sa colaboreze, daca ar fi nevoita, Elena Udrea a raspuns fara sa ezite:

„Cu Victor Ponta. E generatia mea de politician”.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos