Elena Udrea ar umbla desculta pentru a aduce PDL la guvernare!

541

1elena udreaElena Udrea, candidat la sefia PDL, a declarat ca este dispusa sa umble si desculta daca ar sti ca acest lucru ar ajuta PDL sa revina la guvernare.

„Elena Udrea a venit sa convinga ca nu e doar o femeie frumoasa care are posete frumoase si pantofi cu tocuri inalte. A venit sa convinga ca este un lider marcant al PDL, ca este un om care poate sa conduca PDL, un om care atunci cand se angajeaza intr-o asemenea competitie electorala este constient si responsabil de ce spune si ce face si ca angajamentul public facut va fi de natura a fi pus in practica dupa 23 martie”, a afirmat, la prezentarea motiunii Elenei Udrea, liderul PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean.

Oltean a afirmat despre Elena Udrea ca a inspirat incredere si putere, ca a fost un om politic care nu a fost ingenuncheat niciodata, ca nu a fost asociata cu coruptia sau ticalosia, „ci doar cu performanta, cu posetele si cu pantofii”.

„Sunteti o femeie frumoasa, doar nu o sa umblati in tenisi”, a spus Ioan Oltean.

„Daca as sti ca asta ar ajuta PDL sa revina la guvernare, as umbla si desculta, nu numai in tenisi”, a raspuns Elena Udrea.

Elena Udrea isi prezinta vineri, la Bistrita, in saloanele unui hotel de cinci stele, motiunea „Noul PDL – o Noua Romanie”.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos