Emil Boc: Actualul guvern isi bate joc de combinatul Oltchim!

579

1 emil bocEmil Boc a declarat ca actualul Guvern isi bate joc de combinatul Oltchim, sustinand ca solutiile pentru combinat sunt conversia datoriilor in actiuni si preluarea Arpechim si ca nu intelege de ce actualii guvernanti nu le aplica.

„Pur si simplu nu inteleg, va spun, cu toata bunacredinta din lume: in momentul in care noi am reusit, dupa doi ani de negocieri dure cu Comisia Europeana, sa obtinem conversia datoriilor Oltchim in actiuni, sa vad ca se renunta la acest proiect si nu se salveaza compania, pentru ca prima mare problema pe care o are o companie sunt datoriile. Cand am rezolvat datoriile si le-am transformat in actiuni si cand eram in faza avansata de negociere de a prelua Arpechimul de la Petrom ca sa realizeze sistemul integrat pentru Oltchim, eu nu inteleg de ce aceste doua lucruri nu se fac: conversia datoriilor si cumpararea Arpechim pentru a da viitor Oltchim”, a spus Emil Boc.

Acesta a adaugat ca Oltchim „poate deveni un combinat de forta, cu credibilitate si cu resurse pe piata romaneasca si europeana”.

„Se incearca distrugerea lui din nu stiu ce motive de catre actuala guvernare, cand repet solutiile le sunt la indemana”, a concluzionat fostul prim ministru.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos