Emil Boc: Nu cred ca se poate pune in discutie o noua procedura de suspendare a presedintelui Basescu

480

Fostul premier Emil Boc a declarat, ca nu crede ca se poate pune in discutie o noua procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu de catre oameni care sunt sanatosi la cap.

Intrebat, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratiile unor lideri USL conform carora se poate ajunge la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, Emil Boc a spus ca politicienii nu sunt platiti din bani publici sa genereze conflicte si tensiuni in fiecare zi, asa cum fac actualii guvernanti.

„Nu cred ca se poate pune in discutie o asemenea procedura de suspendare a presedintelui Basescu de catre oameni care sunt sanatosi la cap. Tara mai are cateva luni pana la alegerile parlamentare, economia este in criza, cursul euro-leu se prabuseste, pretul la gaz creste, investitiile straine directe scad, iar noi discutam de suspendari. (…) Politicienii trebuie sa aiba grija pentru ceea ce sunt platiti, de treburile tarii si sa rezolve problemele. Politicienii nu sunt platiti din bani publici sa genereze conflicte si tensiuni in fiecare zi, asa cum fac actualii guvernanti. Ei sunt platiti in primul rand sa rezolve problemele tarii si ale oamenilor”, a spus Boc.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos