Emil Boc: Romania a ajuns oaia neagra a Europei dintr-o tara model

504

Fostul premier Emil Boc a declarat, ca dintr-o tara model, Romania a ajuns „oaia neagra a Europei” asta din cauza raului produs Romaniei, precizand ca raul produs cu greu va fi recuperat in anii urmatori.

Emil Boc sustine ca „limbajul actualei guvernari este dublu, una se spune in tara, altceva se spune in exteriorul tarii”.

„Acesta a fost si motivul pentru care Comisia Europeana a fost extrem de transanta si a solicitat explicatii categorice cu privire la atacurile realizate la adresa statului de drept si a democratiei din Romania de catre actuala guvernare”, considera Boc.

Fostul premier constata ca Romania a devenit „oaia neagra” a Uniunii Europene: „Toate progresele pe care Romania le-a facut in ultimii trei ani de zile, atat in plan economic, cat si in plan politic pe justitie, si ma refer la MCV, au fost practic distruse in aceste doua luni de guvernare de catre USL, Romania devenind practic oaia neagra a UE. Dintr-o tara model, apreciata si respectata pentru deciziile economice de stabilitate in timp de criza, am ajuns oaia neagra a Uniunii Europene. Acest rau produs, cu greu va fi recuperat de Romania in anii care vor urma”.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos