Emil Boc: O sustin pe Elena Udrea la sefia PDL! Monica Macovei ar fi un candidat exceptional la prezidentiale!

594

1emil bocEmil Boc a declarat ca o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL, el spunand, totodata, ca Monica Macovei ar fi un candidat exceptional la alegerile prezidentiale din 2014.

Emil Boc a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este binevenita candidatura Monicai Macovei la presedintia PDL pentru ca trebuie sa existe alternative.

„E binevenita candidatura Monicai Macovei la presedintia PDL, este bine sa fie alternative pentru ca delegatii la Conventia Nationala sa poata decide in cunostinta de cauza. Din punctul meu de vedere, voi sustine acel candidat care va realiza mai multe obiective: va aduce partidul la guvernare in 2016, va realiza o opozitie de fier, dura, la baioneta la actualul Guvern Ponta, va conserva electoratul de dreapta al PDL si sa atraga in continuare electorat si sa pastreze electoratul pe care presedintele Romaniei il are”, a afirmat fostul lider al PDL.

El a spus ca „exista o suprapunere de electorat” intre PDL si Traian Basescu, iar „orice ruptura a parteneriatului” ar fi in dezavantajul democrat-liberalilor.

Fostul lider democrat-liberal a mai spus ca o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL, considerand ca aceasta este „bine ancorata” in partid:

„O sustin pe Elena Udrea la presedintia PDL si cred ca Monica Macovei ar fi un candidat exceptional, redutabil, la Presedintia Romaniei in 2014. Elena Udrea are avantajul ca este bine ancorata in partid si are o buna relatie cu filialele”.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos