Era inevitabil sa nu o comita si pe asta: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei!

1682

Premierul Viorica Dancila a incurcat, joi, intr-un discurs sustinut in Maramures, numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban. Aceasta si-a dat seama si a spus: „Asemanarea…, dar total diferiti ca si implicare”.

Viorica Dancila, insotita de secretarul general al PSD Mihai Fifor, presedintele PSD Maramures Gabriel Zetea, ministrul Agriculturii Petre Daea si senatorul PSD Liviu Pop a participat, joi, la o intalnire cu simpatizantii din Sighetu Marmatiei.

Aceasta a vorbit despre faptul ca Guvernul pe care l-a condus a fost „un guvern de suflet pentru Romania”.

Apoi, Dancila a facut referire la trecerea motiunii de cenzura si la inlocuirea unor oameni cu alti oameni, a Guvernului sau cu Guvernul Orban. In discurs, insa, a incurcat numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban.

„A trecut o motiune, vine un alt guvern. (…) Nu ne-am gandit la inlocirea unor oameni cu alti oameni, nu ne-am gandit la inlocuirea primului ministru Viorica Dancila cu Viktor Orban (premierul Ungariei- n.red)…cu inlocuirea lui Ludvic Orban. Asemanarea…, dar total diferiti ca si implicare”, a spus Dancila.

Nu este prima data cand Viorica Dancila face astfel de gafe. In iunie 2018, Viorica Dancila a uitat numele omologului sau eston, Juri Ratas, in cadrul conferintei de presa comune sustinuta la Constanta, dupa inaugurarea primului zbor dintre Tallinn si Constanta.

In iulie 2018, Viorica Dancila a confundat capitala Muntenegrului cu capitala provinciei Kosovo, in timpul unei conferinte de presa comune cu omologul muntenegrean.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos