EROARE și OROARE! ”Genunche” a dat cu bâta-n baltă GRAV de tot: își cere scuze ANTICIPAT pentru toate greșelile pe care le-a făcut până acum!

401

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a cerut scuze „anticipat” pentru greselile pe care le-a facut la finalul unui interviu in care a explicat diferenta dintre greseala si eroare. Explicatiile ministrului vin dupa ce a fost criticat pentru ca a spus ca „greselile se pot corecta, dar erorile nu”. 

„Sotia mea este profesor de engleza, cand i-am explicat din punct de vedere matematic, cum contribuie erorile de sistem, ce se intamnpla cu eroarea, de asta ii spune marja de eroare, avem teoria erorilor in sondare”, a spus ministrul.

„A gresi e ceva personal, cand faci o eroare pe sistem poate duce la dezastru, e o privire strict matematica. Am vazut, intentionat urmaresc sa vad reactia, unii au cazut in capcana. Incet-incet vor vedea cei care privesc cuvintele din prisma sinonimelor”, a adaugat el.

La incheierea emisiunii, Liviu Pop a spus: „Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut, va asigur ca nu voi face nicio eroare”.

Sursa: HotNews

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos