Loading...
Este oficial! Laura Codruta Kovesi isi va continua activitatea la DIICOT! – Circul Politic

Este oficial! Laura Codruta Kovesi isi va continua activitatea la DIICOT!

Laura Codruta Kovesi, revocata luni din functia de procuror sef al DNA, se va intoarce la DIICOT Sibiu.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis, in sedinta de miercuri, ca Laura Codruta Kovesi va reveni ca procuror la DIICOT Sibiu. Potrivit deciziei CSM, Kovesi este incadrata la DIICOT Sibiu incepand cu data de 9 iulie 2018.

“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat continuarea activitatii la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul teritorial Sibiu, a doamnei procuror Laura Codruta Kovesi, ca urmare a revocarii sale din functia de procuror-sef la Directia Nationala Anticoruptie, incepand cu data emiterii decretului presedintelui Romaniei, respectiv 09.07.2018”, se arata in hotararea CSM.

Inainte de a fi numita in 2006 in functia de procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi a activat la DIICOT Sibiu.

Kovesi a anuntat luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din functia de procuror-sef al DNA, ca nu va mai lucra in Directia Nationala Anticoruptie, dar va ramane procuror. “De astazi nu voi mai lucra in DNA. Voi ramane procuror”, a spus Kovesi.

Este oficial! Laura Codruta Kovesi isi va continua activitatea la DIICOT! was last modified: iulie 11th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close