Eugen Tomac a dat o gaura de un milion de euro la Departamentul Romanilor de Pretutindeni! Acum vrea deputat!

415

Raportul a fost inaintat conducerii Senatului.

„In urma verificarii acestor proiecte s-au constatat erori/abateri de la legalitate, fiind estimate prejudicii create bugetului de stat in suma totala de 4.326.340,79 lei, reprezentand 16,9% din valoarea totala a proiectelor finantate in perioada 2009 – 2011, in suma de 25.600.835 lei (echivalentul a 972.211 euro la un curs de 4,45 lei/euro) cat si abateri de la principiul bunei gestiuni financiare, reprezentand angajarea si plata unor cheltuieli pentru proiecte care nu si-au atins scopul final, in valoare de 148.249,95 de lei”, se arata in raportul Curtii de Conturi.

In momentul de fata Eugen Tomac vrea sa obtina un mandat de deputat pe Republica Moldova din partea ARD, campania sa fiind sustinuta de Elena Basescu.

Pe rolul Curtii de Apel Bucuresti sunt inregistrate patru procese in care Eugen Tomac cauta sa conteste raportul Curtii de Conturi. Daca faptele se dovedesc a fi adevarate, iar fostul consilier prezidential nu va ajunge deputat, pentru a beneficia de imunitate, ar putea raspunde penal de acest prejudiciu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos