Eugen Tomac spune ca a fost la un eveniment acasa la Donald Trump! Liderul PMP a postat o fotografie alaturi de presedintele american!

432

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca a participat la un eveniment organizat acasa la presedintele american Donald Trump si posteaza pe contul sau de Facebook o fotografie alaturi de acesta. Tomac spune ca gazda le-a oferit celor prezenti „o adevarata lectie de patriotism”.

„Acasa la Presedintele Trump. in aceasta seara am fost invitat la resedinta din Florida a Presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cina festiva organizata de Partidul Republican cu prilejul „Lincoln Day”. Am raspuns acestei invitatii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tarie in parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastra, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenti o adevarata lectie de patriotism. A fost o seara in care am auzit multe lucruri frumoase despre America si despre cum se face politica activa in cea mai veche si consolidata democratie din lume”, a scris Eugen Tomac.

Liderul PMP precizeaza ca intalnirea cu presedintele Donald Trump si Melania Trump a fost „un moment unic” si ca i-a adresat liderului de la Casa Alba invitatia de a vizita tara noastra.

„Am discutat cu multi politicieni si oficiali americani si tuturor le-am vorbit despre Romania, R. Moldova si despre viitorul Europei unite dupa modelul american. Eu cred ca orice politician care isi iubeste tara face o politica inteleapta si fructifica orice oportunitate pentru a o ajuta in orice imprejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: sa refacem Romania puternica si mare din nou!”, incheie Tomac.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos