Loading...
Europarlamentar PSD, critică numirea lui Dăncilă în funcția de premier: ”Am luat-o ca pe o glumă proastă. În Parlamentul European e cunoscută că tace, nu poate întreține o conversație!” | Circul Politic

Europarlamentar PSD, critică numirea lui Dăncilă în funcția de premier: ”Am luat-o ca pe o glumă proastă. În Parlamentul European e cunoscută că tace, nu poate întreține o conversație!”

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a declarat, joi, intr-o interventie avuta la Realitatea TV, ca Viorica Dancila este total neadecvata pentru functia de premier, de vreme ce nici nu poate intretine o conversatie in Parlamentul European.

„Aceasta informatie am luat-o ca pe o gluma proasta. Am zis ca ar fi culmea sa ne trezim cu Viorica premierul Romaniei. Viorica Dancila nu stiu ce calitati umane are, este total neadecvata pentru acest post. Viorica Dancila in Parlamentul European este cunoscuta ca tace, nu poate sa intretina o conversatie in Parlamentul European. Colegii din Parlamentul European au fost socati”, a declarat Catalin Ivan la Realitatea TV.

Miercuri, dupa consultarile avute cu partidele si formatiunile politice parlamentare, presedintele Klaus Iohannis a decis sa o desemneze pe Viorica Dancila pentru functia de premier al Romaniei.

Sursa: aktual24.ro

Europarlamentar PSD, critică numirea lui Dăncilă în funcția de premier: ”Am luat-o ca pe o glumă proastă. În Parlamentul European e cunoscută că tace, nu poate întreține o conversație!” was last modified: ianuarie 18th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close