Europarlamentarul Matthijs van Miltenburg da de pamant cu Tariceanu: Da vina pe statul paralel, pe serviciile secrete pentru deficientele privind statul de drept, nu exista raspunsuri, doar perdele de fum!

Europarlamentarul Matthijs van Miltenburg, membru al Grupului Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa, a scris pe Twitter, in timpul intalnirii cu liderul ALDE, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, ca acesta da vina pe statul paralel, pe serviciile secrete pentru deficientele privind statul de drept; remarcand ca nu exista raspunsuri, doar perdele de fum.

„Tariceanu da vina pe „statul paralel”, pe serviciile secrete din Romania pentru toate deficientele in ceea ce priveste statul de drept. Aceasta este prea simplu, asa ca am intrebat ce masuri va lua pentru a lupta impotriva coruptiei, pentru a lupta impotriva fraudei si pentru a actiona in vederea dezvoltarii Romaniei”, a scris europarlamentarul intr-o serie de postari pe Twitter.

Conncluzia sa, in ultima postare a fost: „Nu exista raspunsuri din partea domnului Tariceanu, doar perdele de fum”.

Van Miltenburg a scris pe Twitter inca de la inceputul intalnirii cu Tariceanu, anuntand ca in grupul ALDE are loc „un schimb de opinii cu privire la situatia politica din Romania cu dl Tariceanu, fost prim-ministru al Romaniei”, scrie News.ro.

Europarlamentarul Matthijs van Miltenburg da de pamant cu Tariceanu: Da vina pe statul paralel, pe serviciile secrete pentru deficientele privind statul de drept, nu exista raspunsuri, doar perdele de fum! was last modified: septembrie 26th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre