Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, il ataca DUR pe Andrei Plesu pentru ca-i numeste „telespectatori manipulati” pe manifestantii de la Cotroceni!

474

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan il acuza pe Andrei Plesu de „mitocanie oribila impardonabila” pentru ca scriitorul a indraznit sa-i critice pe manifestantii PSD din fata Palatului Cotroceni.

„Dovada ca a fi intelectual nu implica si un caracter frumos, ca inteligenta poate imbraca si forme urate, respingatoare, sta interviul dat de Andrei Plesu la Digi24. Dupa o analiza relativ corecta a noii generatii , adica fara greseala in superficialitatea ei, intelectualul de referinta al acestei natii isi permite cu nonsalanta sa jigneasca nemeritat protestatarii de la Cotroceni.

Cu alte cuvinte, doar unii au dreptul sa protesteze, adica cei din Piata Victoriei, iar ceilalti sunt manipulati. Unii sunt destepti, buni si frumosi, nu ca nu ar fi, iar ceilalti prosti, urati si rai. O mitocanie oribila impardonabila”, a scris Ivan pe Facebook, citat de aktual24.

In legatura cu protestele care au loc in paralel in Piata Victoriei si Cotroceni, Andrei Plesu a spus, intr-un interviu pentru Digi24,  ca le deosebeste ceva fundamental: „Cei de la Cotroceni sunt telespectatori, in sensul ca reproduc mesaje pe care le-au auzit cu o zi, seara, saptamana inainte la TV. Ceilalti (cei din Piata Victoriei – n. red.) nu sunt telespectatori, sunt oameni cu meserii limpezi si care inteleg sa-si protejeze statutul”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos