Eveniment dedicat turismului gastronomic, condimentat cu gafe originale marca Dancila! Antenista Stoicescu a ramas interzisa!

282

Premierul Viorica Dancila a fost invitata de onoare, vineri, la un eveniment organizat de Alessandra Stoicescu de la Antena 3. Ca de obicei, Dancila a comis noi gafe.

Intr-o limba romana chinuita, Dancila a incercat sa evidentieze beneficiile turismului gastronomic. Dancila a facut eforturi atat de mari sa duca o fraza pana la capat incat a a declarat cu totul altceva decat ce intentiona. Astfel, in loc sa spun ca in curand vor incepe demersurile pentru atragerea turistilor cu gastronomia romaneasca, Dancila a declarat ca „mai este mult” pana atunci.

„Sa incercam sa implementam si sa dezvoltam in Romania turismul gastronomic, care cred eu ca este un turism care va da rezultate si vom avea foarte multi care vor vrea sa testeze mancarea romaneasca. Si din punctul meu de vedere este mult pana cand vom incepe acest lucru pentru ca eu cred ca vom avea mult mai multi implicati atat pe plan intern cat si pe plan extern”, a declarat Dancila la „Wine & Street Food Forum”.

Sursa: aktual24.ro