Evident speriat de numărul uriaș de protestatari, scandalagiul de serviciu al PSD visează la un miting contra statului paralel care să se audă ”până pe Marte!

418

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca partidul trebuie sa organizeze „mult mai repede”un miting „contra statului paralel”, ca reactie la mitingurile care au loc in tara fata de masacrarea legilor justitiei.

„Ar trebui sa organizam, mult mai repede, un miting la care sa vina toti cei care ne sustin, un miting contra, contra statului paralel, contra noii Securitati, contra abuzurilor, contra mizeriilor care s-au petrecut, contra protocoalelor secrete, contra incalcarii drepturilor si libertatilor cetatenesti, contra ascultarii telefoanelor, contra tot. Daca facem acest miting, nu se va auzi doar pana la Bruxelles, ci pana pe Marte”, a spus Stefanescu.

El a ironizat apoi manifestatia din Bucuresti, sustinand ca participa doar 6.000 de oameni, desi numarul protestatarilor a depasit 35.000.

„PNL, USR si Hossu dupa ce au dat 250 de mii de mesaje au ajuns sa scoata in strada 6000 de oameni. Asta face noua securitate, statul Paralel. Astia 6000 de oameni vin ca la circ. Multi de aici sunt antamati de organizatii. Sunt foarte activi, radicali si aroganti”, a mai spus Stefanescu.

Sursa: aktual24.ro