Excesul de zel l-au lasat pe PSD-istul Catalin Radulescu fara mitraliera si fara permis de portarma!

461

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a rămas fără mitralieră și fără permisul portarmă. Polițiștii au mers la acesta acasă și au constatat că nu erau îndeplinite condițiile în care trebuie păstrată arma de panoplie.

În plus, polițiștii i-au confiscat deputatului și arma de vânătoare, potrivit Digi24.

Poliţiştii argeşeni au descoperit că arma de panoplie nu avea un dispozitiv de siguranță, așa cum prevede legea, așa că au decis să îi anuleze deputatului permisul de portarmă.

Deputatul ar putea răspunde penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Într-un interviu pentru Adevărul, Rădulescu a declarat că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

Întrebat de reporteri dacă iese cu ea în Piața Victoriei, Rădulescu a răspuns: „Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine o nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu şi riscul meu şi hotărârea mea în momentul ăla: eu hotărăsc ceva cu viața mea, așa cum fiecare dintre voi hotărâți”, a spus Rădulescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos