Exclus din PSD, Cătălin Ivan pregătește în detaliu RĂZBUNAREA împotriva lui Dragnea: un proiect de lege ”cu dedicație” pentru Tel Drum și proprietarul ”din umbră”!

430

Europarlamentarul Catalin Ivan, exclus din PSD de Liviu Dragnea, anunta ca a depus „cu ajutorul unor tineri curajosi, care isi iubesc tara” un proiect de lege ce prevede interzicerea actiunilor la purtator.

„Oamenii cinstiti nu simt nevoia sa se ascunda. Hotii insa, da. Sunt doar cateva firme in Romania care invart miliarde de euro din bani publici, dar care isi ascund proprietarul. Acest mod de a face afaceri in Romania trebuie sa inceteze. Vrem sa stim cine detine aceste companii, ce legaturi au cu cei care le ofera contractele grase din banii nostri, daca afacerile sunt legale si, sigur, daca isi platesc corect toate contributiile la stat.

Am depus astazi, cu ajutorul unor tineri curajosi, care isi iubesc tara, un proiect de lege de interzicere a actiunilor la purtator. Va urma o campanie lunga de strangere de semnaturi si vom avea nevoie de ajutorul fiecaruia. Este insa o lupta care merita dusa”, anunta Catalin Ivan pe Facebook.

Aceasta initiativa reprezinta un atac direct la adresa lui Dragnea. Numeroase voci sin spatiul public sustin ca adevaratul proprietar al companiei Tel Drum este Liviu Dragnea, el detinand firma prin actiuni la purtator.

Sursa: aktual24.ro