Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, recunoscuta ca gropara invatamantului romanesc a fost filmata conducand fara centura de siguranta. La cei 71 de ani ministrul Educatiei a uitat sa-si puna centura si a ratat ocazia sa fie un exemplu educativ pentru tineri.

In cadrul emisiunii, Ecaterina Andronescu este prezentata discutand cu reporterul in timp ce se indreapta cu masina spre Politehnica. Iar ministrul, aflat la volan, nu poarta centura de siguranta, a observat hotnews.ro.

In noiembrie 2018, Ecaterina Andronescu a fost vazuta conducand nebuneste pe un bulevard din Bucuresti, incalcand numeroase reguli de circulatie. „Asa e cand esti la putere. Te doare la cascheta de legi si de fraierii care le respecta”, a relatat un martor al incidentului.

„Vine lansata pe Splai, ma depaseste pe linie dublu continua, merge vreo 20 de metri pe contrasens, taie fata unuia si se opreste. Ajung in dreapta ei si o vad – duamna Ecaterina Andronescu bre.

Pornim, si la urmatorul semafor trece pe rosu plin, ca asa e cand esti la putere. Te doare la cascheta de legi si de fraierii care le respecta. #PSDvsRomania”, a relatat Andi Carlan pe Facebook.