”Exista in Romania oameni destepti!” – rusii o lauda pe Sosoaca

125

Hackerii pro-ruși de la Killnet o apreciază pe Diana Șoșoacă într-o postare pe Telegram, numind-o ”om deștept” și au publicat o poză cu senatoarea ex-AUR:

„Există în România oameni deştepţi care să înţeleagă la ce va duce aprovizionarea cu arme către Ucraina”, au scris hackerii.
Aprecierea pro-rușilor de la Killnet pentru senatoarea ex-AUR are loc după ce aceasta împreună cu alți parlamentari au cerut public ca România să nu sprijine militar Ucraina. Parlamentarii care au trimis o scrisoare deschisă marți sunt Dumitru Coarnă (PSD), Mihai Lasca, Francisc Tobă, Daniel Gheorghe Rusu şi Ciprian Ciubuc, toți excluși din AUR în urma unor contre cu George Simion, la fel ca Diana Șoșoacă.

Coarnă a scris marți seară un mesaj pe Facebook anunțând că cer ”începerea negocierilor în vederea încetării ostilităţilor”:

”Odată ce acceptăm să trimitem muniţie de război în Ucraina, nici Ucraina nici Federaţia Rusă nu sunt membre NATO şi membre UE, ne constituim în parte beligerantă, iar poporul român spune foarte clar Parlamentului României: ‘Nu îndrăzniţi să băgaţi România în război!”, a scris Coarnă pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos