Experta în citit fițuici de la ”Daddy” dezinformează grosolan la RTV: ”Încrederea românilor în Justiție a scăzut”, asta chiar în timp ce mii de români protestau într-un frig cumplit împotriva deciziei de revocare a lui Kovesi!

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, in timp ce mii de manifestanti cer demisia lui Tudorel Toader, ca raportul prin care se cere revocarea Laurei Codruta Kovesi este „foarte argumentat”.

„Il respect foarte mult pe domnul Tudorel Toader. Acesta a facut un raport detaliat si usor de inteles, legal. Legea trebuie respectata de toata lumea. Atunci cand vorbim de lege, ea trebuie sa aiba egala masura de aplicare pentru toti. Nu este normal sa identificam o persoana cu o institutie. Ce este important acum este sa nu zdruncinam increderea in justtie, iar acum ne lovim fix de acest aspect. Vedem ca increderea in justitie a scazut. oamenii cred ca in fata justitiei isi pot gasi dreptatea. Si externul se uita spre noi si vor sa vada care sunt reactiile noastre, daca in Romania se aplica legea asa cum trebuie”, a spus Viorica Dancila la Romania TV.

In privinta raportului intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, premierul Romaniei a declarat ca acesta este corect din toate punctele de vedere, iar presedintele Romaniei, Klaus Iohannis trebuie sa-l citeasca foarte atent si sa ia cea mai buna decizie pentru a demonstra romanilor ca legea este sfanta si trebuie sa fie respectata de toata lumea, in mod egal,

„Am vazut ca raportul domnului Toader este unul foarte argumentat, ce va merge la CSM si apoi la domnul presedinte Iohannis.

Este foarte important acest lucru si dincolo de perceptii si dincolo de a ne pozitiona de o parte sau de alta, toti trebuie sa ne pozitionam pe aceeasi parte cu justitia. In raport vedem o argumentare foarte buna.

Nu imi permit sa ii dau sfaturi domnului presedinte Iohannis. Nimeni nu trebuie si interfereze cu justitia, cu atat mai putin primul ministru. Dumnealui trebuie sa citeasca foarte atent acest raport si sa ia masurile care se impun pentru a demonstra ca, in Romania, legea este sfanta si trebuie respectata de toata lumea”, a mai spus Dancila.

Sursa: aktual24.ro

Experta în citit fițuici de la ”Daddy” dezinformează grosolan la RTV: ”Încrederea românilor în Justiție a scăzut”, asta chiar în timp ce mii de români protestau într-un frig cumplit împotriva deciziei de revocare a lui Kovesi! was last modified: februarie 26th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre