Fake news la ALDE București! Bușoi: ”Să dezumflăm baloanele! Un singur membru PNL și-a dat demisia și a trecut ‘în bloc’ la ALDE!”

264

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat vineri ca un singur liberal de la organizatia Sector 2 a trecut la ALDE, iar alaturi de acesta au mai intrat in partidul lui Calin Popescu-Tariceanu alti trei fosti liberali, care nu mai activau dinainte de fuziune si care fusesera radiati.

„Fake news la ALDE Bucuresti! Numarand ca Ghita Pristanda steagurile, ALDE se voiniceste in presa cu cateva stiri impinse din greu despre 50, 40, 30…. membri PNL care au demisionat ‘in bloc’ si au trecut tot ‘in bloc’, cum altfel, cu arme si bagaje la ALDE. Ca sa dezumflam baloanele si sa aducem lucrurile in realitate – este vorba despre o singura demisie telefonica a unui fost membru PNL de la Sectorul 2 si inca alti 3 fosti membri, care nu mai activeaza dinainte de fuziune si care fusesera radiati. Acestia au trecut ‘in bloc’ la ALDE dupa ce au cautat un pic sediul ALDE prin Capitala”, a scris Busoi pe Facebook.

ALDE Sector 2 a anuntat vineri ca s-au inscris in partid peste 50 de membri ai PNL Sector 2.

Sursa: aktual24.ro