Loading...
Fara precedent! Ambasada Suediei pune punctul pe i si demonstreaza cum televiziunea preferata a penalilor difuzeaza fake news! Lista publicatiilor cu stiri false intocmita de oficialii suedezi! – Circul Politic

Fara precedent! Ambasada Suediei pune punctul pe i si demonstreaza cum televiziunea preferata a penalilor difuzeaza fake news! Lista publicatiilor cu stiri false intocmita de oficialii suedezi!

Ambasada Suediei a publicat, marti, pe Facebook un anunt in care afirma ca Antena 3, Stiri pe surse, EVZ, Cotidianul si alte publicatii au publicat „fake news” legate de Laura Codruta Kovesi. Toate aceste publicatii fact parte din propaganda anti-DNA.

„Ieri, mai multe canale media (precum Antena 3, Stiripesurse, Evz si altii) au prezentat drept ‘stire’ faptul ca Ambasada Suediei a sters un video despre Laura Codruta Kovesi, imediat dupa ce a fost revocata din fruntea DNA. Potrivit acestor canale media, eliminarea videoului a avut loc din cauza revocarii ei. Unele canale au mers mai departe, facand speculatii cu privire la motivele stergerii filmarii. ‘Stirea’ a fost reprodusa de multe canale media prezentand drept surse alte canale media.

Fapte: Filmarea a fost realizata la ceremonia in care Laurei Codruta Kovesi i s-a acordat titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polara. Filmul a fost eliminat in 2017, la cateva luni dupa ceremonie, asa cu se intampla si cu alte materiale de la alte evenimente pe care ambasada le-a postat temporar pentru a le promova.

Orice afirmatie potrivit careia am sters filmarea din cauza revocarii lui Kovesi este falsa. Ambasada Suediei sustine decizia regelui Carl XVI Gustav de a-i oferi Laurei Codruta Kovesi titlul de Comandor al Ordinului Steaua Polara pentru lupta impotriva coruptiei din Romania.

Oricine urmareste pagina noastra de Facebook va constata ca am readus aminte de acest premiu saptamana trecuta.

Nu este rolul nostru sa verificam cum functioneaza presa. Este insa trist sa vedem cum informatii false se pot raspandi usor fara a fi verificare faptele”, a scris Ambasada Suediei pe pagina sa de Facebook, conform aktual24.

Fara precedent! Ambasada Suediei pune punctul pe i si demonstreaza cum televiziunea preferata a penalilor difuzeaza fake news! Lista publicatiilor cu stiri false intocmita de oficialii suedezi! was last modified: iulie 17th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close