Fara simtul ridicolului! Andrei Gerea, lider Alde, despre internarea lui Dragnea la un spital privat: „Pacientul Dragnea a vrut sa-si plateasca tratamentul, n-a vrut sa se duca la stat pe banii statului”

Vicepresedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea a declarat la un post TV ca ”pacientul Dragnea a vrut sa-si plateasca tratamentul, n-a vrut sa se duca la stat pe banii statului”, el afirmand ca liderul PSD a ales un spital privat pentru ca a vrut intimitate, in cele de stat saloanele fiind aglomerate.

Senatoarea PNL Laura Scantei a declarat, intr-o emisiune la Digi 24, ca dreptul la sanatate al ”pacientului Dragnea” nu este contestat de opozitie.

„Ma bucur sincer ca s-a dus sa se trateze, pentru ca el trebuie sa fie apt sa raspunda in fata instantei pentru ceea ce a facut. Gestul unui inalt demnitar al statului roman de a alege o clinica privata decredibilizeaza sistemul public pe care il patroneaza”, a completat ea.

In replica, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a raspuns: „Dar daca omul vrea mai multa intimitate? Il acuzati ca-si doreste mai multa intimitate?”

„Intr-un spital de stat nu ai intimitate?” a intervenit si deputatul USR Lucian Viziteu.

„Sunt saloane aglomerate. (…) Pacientul Dragnea a vrut sa-si plateasca tratamentul, n-a vrut sa se duca la stat pe banii statului. (…) A vrut sa se duca acolo (la un spital privat, n.red.). De ce sa se duca la Spitalul Militar? ”, a raspuns vicepresedintele ALDE.

Liviu Dragnea este internat de duminica in spital, dupa ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dubla hernie si probleme cervicale, potrivit unui anunt facut de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Fara simtul ridicolului! Andrei Gerea, lider Alde, despre internarea lui Dragnea la un spital privat: „Pacientul Dragnea a vrut sa-si plateasca tratamentul, n-a vrut sa se duca la stat pe banii statului” was last modified: martie 21st, 2019 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre