Fără tati e ZERO barat! Elena Băsescu s-a făcut de râs în afaceri!

810

Elena Basescu & Kids, firma prin care Elena Băsescu operează ateliarul de confecţii de haine asortate mame – copii, va fi dizolvată, potrivit unei decizii publicate recent în Monitorul Oficial. Se aprobă dizolvarea şi lichidarea societăţii din cauza imposibilităţii de realizare a obiectului de activitate al acesteia, spune asociatul unic, Elena Băsescu, în decizia luată la 17 ianuarie, publicată în Monitorul Oficial, arată Economica.net.

Elena Basescu & Kids, deschisă în anul 2018, operează un atelier de confecţii de haine asortate pentru mame şi copii.
Firma a avut o cifră de afaceri netă de circa 28.000 de lei în anul 2020, cu 12,19% mai mare decât cea din anul 2019. Societatea a mers în pierdere din anul 2018 încoace.

Elena Basescu & Kids a avut pierdere netă de circa 3.300 de lei în anul 2020, semnificativ mai mică decât cea din anul 2019, potrivit bilanţurilor societăţii.

Societatea nu are datorii către instituţiile statului, persoane fizice, juridice, furnizori, creditori. În patrimoniul societăţii nu există active, spune Elena Băsescu în decizia din 17 ianuarie, în calitate de asociat unic al firmei Elena Basescu & Kids.

Hainele confecţionate sub marca Elena Basescu & Kids se vând pe platforma eMag.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos