Fatarnicia lui Dragnea nu tine! Intrebarea de la Bruxelles care-i inchide gura sefului PSD: ”Ati mai vazut pe undeva prin parlamentele statelor europene ordonante ale penalilor date in miez de noapte?”

523

Purtatorul de cuvant al PPE, europarlamentarul Siegfried Muresan, atrage atentia asupra discursului fatarnic pe care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, l-a sustinut in fata presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

„Dragnea spune ca romanii privesc catre UE ca la un model politic. Nu spune insa nimic despre cum privesc politicienii PSD spre Europa. Ati vazut oare, domnule Dragnea, ordonante ale penalilor date in miez de noapte pe undeva prin parlamentele statelor europene? Nu, nici romanii nu au vazut!”, a scris Muresan pe Facebook.

In discursul sau, Juncker a tinut sa sublinieze ca „respectarea justitiei si a separatiei puterilor in stat este esentiala. Asteptarile legitime ale tinerilor trebuie sa fie luate in consideratie”.

Jean-Claude Juncker viziteaza Romania, joi, pentru prima data in calitate de presedinte al Comisiei Europene, pentru a se adresa Parlamentului pe tema viitorul Uniunii Europene, acelasi subiect urmand sa fie abordat si in cadrul unei dezbateri cu cetatenii care va avea loc la Muzeul National de Arta al Romaniei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos