Fatarnicie marca Firea! Consiliera USR, umilita si batjocorita suburban, cu aluzii sexuale, de viceprimarul Badulescu ! Firea nu a intervenit, ba a sarit si ea sa o jigneasca pe consiliera din opozitie!

209

Andrei Pricopie, jurnalist la Epoch Times Romania, relateaza un episod sinistru care s-a petrecut marti in sedinta Consiliului General Bucuresti. Consilierul USR Ana Ciceala a fost jignita grosolan de viceprimarul Aurelian Badulescu, in timp ce Gabriela Firea a facut-o „obraznica” pe consiliera.

Badulescu a facut aluzii suburbane grotesti la o presupusa relatie intre Ana Ciceala si senatorul USR Mihai Gotiu drept raspuns la o solicitare civilizata a consilierei USR.

„Dezbateri politice, Romania, 2019 – fereastra spre neant:

Ana Ciceala (USR) cere in timpul unei sedinte sa se puna la dispozitia publicului si a consilierilor generali documentele necesare pentru ca acestia sa poata vota in cunostinta de cauza bugetele de investitii.

Badulescu (viceprimarul Capitalei, PSD): „Cand va duceti dvs cu Gotiu la Italia nu va uitati la statui…”

Ana Ciceala il atentioneza asupra derapajului si ii aminteste ca deja l-a dat in judecata pentru jigniri.

Badulescu: „Vin si in instanta si iti spun ca ti-o tragi cu Gotiu”.

Si a mai bagat ulterior in sedinta una cu „de partea amantului, Gotiu, pestele ei…”.

La discutie era prezenta si doamna Firea. Nu, n-a intervenit”, a relatat jurnalistul.

„Aceste atacuri personale abjecte nu vor reusi sa ma intimideze si nici sa ma faca sa renunt la lupta pentru respectarea legii de catre primaria condusa de Gabriela Firea, spitale conduse profesionist si desfiintarea companiilor municipale. Am deja un proces pe rol de calomnie impotriva lui la care, din pacate, la fiecare sedinta se mai adauga probe. Acest atac a venit ca raspuns la interpelarea mea din Consiliul General in care ceream a 15-a oara sa se puna la dispozitia publicului si a consilierilor generali anexele hotararilor prin care votam bugetele pentru investitii. Este vorba de studiile de fezabilitate, care, in mod ilegal, nu sunt atasate hotararilor de Consiliu prin care se aproba costurile.

Practic, nu poti sa stii care sunt preturile estimate pe fiecare cheltuiala in parte. Ni se cere sa votam suma totala, de exemplu joia trecuta cand aveam de votat cresterea sumei la 3,5 milioane de lei (aproape 800.000 euro) pentru un lift nou la Spitalul Sfanta Maria. Suma este imensa pentru acest tip de cheltuiala, chiar pentru un lift exterior pentru pacienti. Raspunsurile Gabrielei Firea si viceprimarului acestuia Badulescu au fost ambele atacuri personale la adresa mea, fara nicio legatura cu proiectul pe care ceream transparenta pentru cetateni, explicatii tehnice si respectarea legii. Cum spuneam, limbajul acesta licentios in niciun caz nu ma va impiedica sa apar in continuare drepturile si banii bucurestenilor”, a declarat pentru Epoch Times Ana Ciceala.

Gabriela Firea care a asistat cum Badulescu o insulta pe Ciceala fara sa intervina. Dimpotriva, Firea a catalogat drept „obraznicie fara limite” faptul ca userista a cerut studiul de fezabilitate care trebuia sa stea la baza proiectului de hotarare pentru finantarea unui lift exterior la spitalul Sfanta Maria.