Febra salariilor marite a rapus inca un primar de marca al Romaniei! Mircea Hava va avea un salariu de 17.000 de lei pe luna, 4 ori mai mult ca pana acum!

237

Salariu de patru ori mai mare după noua lege a salarizării. Beneficiarul acestei majorări este primarul oraşului Alba-Iulia. Luna iulie a declanşat febra măririlor salariale în administraţia locală, în conformitate cu noile prevederi, informeaza digi24.ro.

Mircea Hava, primarul din Alba-Iulia, va avea un venit brut de 16.313 lei pe lună. Până acum, potrivit declarației de avere, acesta încasa un salariu net de aproximativ 4.200 de lei.

Și viceprimarii vor câștiga mai mult – mai exact, 14.500 de lei. Totodată, au fost majorate și salariile angajaților administrației locale.

Salariile de bază ale angajaților din Primăria Alba-Iulia, calculate în raport cu noua lege a salarizării, au fost aprobate într-o ședință de Consiliu Local săptămâna trecută.

Situații similare se înregistrează și în alte orașe din țară, acolo unde în aceste zile aleșii locali au votat sau votează noile grile de salarizare.