Felix Stroe spune adevărul gol-goluț despre angajații din ministerul său: ”Se taie frunze la câini în multe birouri!” Soluția ministrului!

424

Din cele 438 de posturi vor rămâne în organigramă 300 la Ministerul Transporturilor pentru că „se taie frunză la câini” în foarte multe birouri ale instituției, a declarat, marți, ministrul de resort, Felix Stroe, la audierile din Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților.

„În ceea ce privește restructurarea, da, se va face. Se va face ferm, pentru că trebuie făcută. Nu de dragul de a o face. Se va face, inclusiv la structura centrală la Ministerul Transporturilor. Am analizat cu secretarul general situația și din 438 de posturi vom rămâne cu 300 foarte rapid, pentru că se taie frunză la câini în multe birouri ale Ministrului Transporturilor și această reducere la 300 de persoane ne va permite și o retribuire mai decentă a celor care sunt la muncă”, a afirmat ministrul.

Totodată, acesta a atras atenția că au apărut o serie de informații eronate referitoare la salariile mari care sunt acordate la nivelul ministerului.

Felix Stroe a precizat că, în prezent, la minister organigrama prevede 438 de posturi, din care sunt ocupate 400 de posturi, însă vor rămâne 300.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos