Felix Stroe vine la Transporturi cu un CV de invidiat: deși e viu, o stradă dintr-o comună constănțeană îi poartă numele! Explicația autorităților!

894

Felix Stroe, propus de PSD pentru postul de ministru al Transporturilor, are o stradă care îi poartă numele în comuna constănţeană Cumpăna, aceasta primind numele său în urma unei hotărâri a Consiliul Local în urmă cu opt ani, motivul fiind că în calitate de director al Regiei Autonome Judeţene de Apă Stroe a contribuit la dezvoltarea infrastructurii în această localitate.

În luna octombrie 2009, Consiliul Local Cumpăna a aprobat în unanimitate o hotărâre prin care a atribuit cinci nume de străzi, având în vedere că în zonele respective ale comunei se construiseră locuinţe, iar care stăteau în ele au nevoie să îşi facă actele de stare civilă cu noua adresă. Astfel, una dintre străzi poartă de atunci numele “Stroe Felix”, director al Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa la vremea respectivă, dar şi în prezent.

Explicaţia autorităţilor locale pentru decizia de a numi o stradă după numele directorului Regiei Judeţene de Apă a fost că aceasta a contribuit la dezvoltarea infrastructurii în localitate. Strada respectivă are o lungime de 400 de metri şi se află într-o zonă în care în urmă cu mai mulţi ani începuse construcţia de noi locuinţe.

Comuna Cumpăna se află la cinci kilometri de municipiul Constanţa. Localitatea era condusă şi atunci, dar este şi acum de Mariana Gâju, cea care deţine şi funcţia de preşedinte a Organizaţiei de Femei PSD Constanţa.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos