Femeile din politica pot conduce ca printesele! Masina printesei Diana a fost scoasa la licitatie! GALERIE FOTO

637

Diana Spencer ( Printesa Diana ) s-a facut cunoscuta datorita nuntii “ca in povesti” cu Printul Angliei, Charles. Frumusetea ei blanda a supus-o unui subiect favorit pentru fotografi si echipajele de stiri.

Activitatea ei umanitara, precum si devotamentul pentru copii, familie a dat o imagine accesibila familiei regale, calitati ce nu se gaseau de obicei printre printese. Dupa 15 ani de casnicie, Printesa Diana a hotarat sa divorteze de Printul Charles, in anul 1996, divort ce a fost primit cu consternare de mai multe persoane. Un an mai tarziu, intr-un accident de masina, Printesa s-a stins din viata cauzand un doliu international. La inceputul lunii noiembrie, masina care a trasnportat pe printesa Diana si printul Charles la Casa Alba, a fost scoasa la vanzare. Banii obtinuti in urma vanzarii Rolls-Royce Silver Shadow 1979 vor fii folositi in scopuri caritabile.

Vehiculul 1979 Rolls-Royce Silver Shadow a fost special echipat pentru familia regala, deci nu este un model obisnuit Rolls-Royce, masina fiind modificata pentru a rezista la gloante, grenade si orice impediment care ar putea pune viata familiei regale in pericol. Armura masinii costa peste 200.000 dolari. Vehiculul Printesei Diana este intr-o stare buna si dispune de un parbriz (ce valoreaza 600lire), iar interiorul este din piele rosie. Acesta este evaluat, pana in prezent la 2 milioane de dolari.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos