Filosoful ”comunist” de la Vaslui: un deputat PSD are o TEORIE despre utilizatorii de Facebook: ”Prin acest sistem, oameni normali au fost transformati in niste TEMBELI!”

498

Deputatul PSD Adrian Solomon consideră că utilizatorii Facebook sunt niște tembeli. Prezent într-o emisiune televizată, social-democratul a susținut că rețeaua socială captează, iar cei care îi cad pradă ajung să-și piardă relațiile și să nu mai aibă viață.

”Cel care are Facebook nu mai are relații cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are soare, nu mai are ploaie, intuneric. Nu mai are nimic. El sta cu ochii in televizorul ăla. Dacă cineva ar dori sa facă din niște oameni normali niște tembeli, a reușit! Prin acest sistem. Tocmai prin faptul ca te captează, te atrage prin tot felul de glumițe, de lucruri simpatice iti mai bagă cate un mesaj de asta, rezist si nu știu ce si atuncea, hashtag diribao scrie pe tine. Si toată lumea are tendința sa folosească in exces. Odată ce ai intrat , nu te mai despărți. Si ideea mea nu ca nu as vrea sa fiu si eu printre cei de acolo, dar mie îmi e mai bine așa. Ca dacă ma apuc sa comentez, va dați seama ce iese! Mai degrabă sa nu am Facebook decât sa am”, a susținut Solomon, citat de bzv.ro.

Nu este prima declarație controversată a social-democratului. În 2014, acesta susținea că este un comunist iluminat: „Sunt un pesedist adevarat si nu ma dezic de calitatea mea de membru de partid si nici de structura mea socialista si chiar, de multe ori, comunista. Cine are ceva de comentat sa vina sa-mi contraargumenteze. Da, recunosc ca sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care accepta armonia sociala si nu are in programul sau politic lupta de clasa”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos