Filosoful Mihai Sora la 102 ani merge sa se lupte cu borfasii! Ceva nu este in regula pe planeta Terra. Va dati seama? Daca vin acum extraterestrii, ne facem de toata rusinea

554

La 102 ani filosoful Mihai Sora si-a anuntat prezenta la protestul de duminica 24 iunie impotriva borfasilor din PSD care doresc sa de-a ordonanta de urgenta pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de la puscarie. Mihai Sora a scris pe pagina de Facebook: ”Dragi sobo, ne vedem la Girafa. Daca nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom ingheta la plus 30”, scrie acesta.

Redam integral postarea filosofului: ”Dragi sobo, ne vedem la Girafa: in aceasta seara si in toate serile in care va fi nevoie. Se anunta o vara incarcata si fierbinte (daca nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom ingheta la plus 30). In clipa de fata, si noi, si ei stam sub presiunea aceleiasi coordonate: Timpul. Iar, din aceasta inclestare, cum bine ne-a invatat istoria, invingatoare ies, mereu, inteligenta, cinstea, lumina. Da, da: lumina de la capatul tunelului (pana nu ne vor fura si tunelul). Dragii mei, supapele de siguranta nu sunt multe, dar protestele noastre inseamna enorm. Va reamintesc ca, nu departe de Girafa, se afla punctul cardinal al democratiei noastre: masuta unde strangem semnaturi pentru FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. P.S. Proteste in Statele Unite, proteste in Marea Britanie, proteste in Spania, in Turcia, in Romania, in Moldova, in Rusia, in Vietnam…Ceva nu este in regula pe planeta Terra. Va dati seama? Daca vin acum extraterestrii, ne facem de toata rusinea”.

Dupa mitingul PSD, intrebarile protestatarilor #rezist l-au deranjat pe Liviu Dragnea care i-a calificat pe cei care i-au cerut socoteala drept „sobolani”. „Am plecat de la scena la masina. Erau patru sobolani care puneau tot felul de intrebari. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanti la miting, incarcati cu adrenalina, puteau fi nervosi”, a declarat Dragnea, la Antena 3, dupa mitingul din 9 iunie. Un protest intitulat ”Cod rosu de OUG” este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei, peste cinci mii de persoane aratandu-se interesate de evenimentul creat pe Facebook.

sursa: adevarul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos