Finul Olgutai, consilier judetean timisorean, isi face antenamentele de box pe sotie! Aceasta a postat poze cu fata TUMEFIATA de LOVITURI!

813

Consilierul judetean timisorean Adrian Pascuta este acuzat de sotie ca ar fi batut-o, anunta tion.ro. Sotia acestuia, Sofia Loredana, a postat o fotografie pe Facebook sub titlul „Antrenament pe sotie”, iar in comentarii isi acuza sotul ca ar fi lovit-o. Nasul de casatorie al celor doi este Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii.

Sotul Sofiei Loredana este Adrian Pascuta, consilier judetean PNL in Timis. Din comentariile la poza postata reiese ca sotul Adrian Pascuta ar fi facut acest lucru, iar copiii au fost martori.

pascuta

Adrian Pascuta spune ca este o inscenare.

„Eu sincer as prefera sa nu intru in foarte multe detalii. Sotia a plecat de acasa anul trecut, mi-a lasat copiii, a plecat, ii vede ocazional, eu habar nu am ce se intampla. Am senzatia ca este o inscenare, vrea sa-mi ia copiii, nu inteleg de ce se intampla lucrul acesta. Am vorbit cu ea saptamana trecuta si a spus ca a fost la un avocat sa poata intenta divort, cred ca cauta un motiv sa zica ca-i culpa mea”, a spus consilierul judetean PNL Adrian Pascuta.

Loredana si Adrian Pascuta au impreuna trei copii, iar nasa lor este ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, mentioneaza debanat.ro. Pascuta, care este si seful Oficiului Teritorial pentru IMM-uri si unul dintre apropiatii primarului Nicolae Robu, si Vasilescu au fost colegi in PRM, anunta aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos