Firea a devenit varf de lance in PSD pe banii bucurestenilor! Marile proiecte micile realizari!

828

PSD a organizat, joi, la teatrul Excelsior, evenimentul „Marile proiecte ale Capitalei şi ale zonei metropolitane“, prilej cu care au fost lansaţi candidaţii PSD Bucureşti pentru alegerile parlamentare, dar şi proiectele pe care le pregăteşte primarul general, Gabriel Firea, pentru Capitală.

”Este un privilegiu pentru mine că la 4 luni de mandat să vin în faţa bucureştenilor că tot ce am promis a început să se facă. S-a spus ca dacă PSD va câştiga, totul va merge foarte prost. Va voi prezenta proiectele pe care le-am initiat. Dotarea a 450 cabinete medicale.Acest program este în valoare de aproape 10 miliarde de euro. Următorul proiect: burse municipale pentru studenţi, 500 de lei pe luna. Studentul oferă meditaţii copiilor din familiile care nu au posibilitatea să susţină cursuri sau pregătire suplimentară  Primăria va construi locuinţe pentru tineri şi locuinţe sociale. La iniţiativa mea, Consiliul General a aprobat să construiască aceste locuinţe care nu urmareşte să facă profit”, a declarat primarul Bucurestiului.

Lista PSD pentru Senat este deschisă de senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Ponta şi fost preşedinte PSD Bucureşti. Pe locuri eligibile se mai află senatorul Şerban Nicolae, senatorul PSD Mihnea Costoiu, Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiţiei în Guvernul Ponta.

Lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Gabriel Petrea, preşedintele TSD, fost viceprimar al Primăriei Sectorului 6. Dragnea a oferit încă un loc pentru Tineretul Social Democrat pe care îl va ocupa deputata PSD Gabriela Podaşcă, cea care l-a contracandidat pe Petrea la şefia TSD, anunta adevarul.ro.

Cea mai mare surpriză de pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor a fost numele Dianei Tuşa, deputată aleasă pe listele PNL. Diana Tuşa şi-a dat demisia din PNL, după ce ce a pierdut poziţia de candidat al partidului la Primăria Sectorului 1. Beatrice Tudor, consiliera personală a preşedintelui PSD Liviu Dragnea de mulţi ani, se află pe locul 8, considerat eligibil, pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

Pentru a da un semnal de înnoire a clasei politice, PSD a rezervat locuri eligibile şi pentru reprezentanţi ai societăţii civile, unul dintre nume fiind Oana Florea, director executiv FACIAS.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos