Firea a promis ”revoluție în trafic”, dar i-a lăsat pe șoferii bucureșteni cu buza umflată! Nici pe colegii de partid ai primăriței nu-i mai țin nervii în trafic: ”E un coșmar!”

397

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, este extrem de nemultumit de modul in care se desfasoara traficul din Bucuresti. Primarul PSD, Gabriela Firea, a promis inainte de alegeri ca in jumatate de an va face „revolutie in trafic”. De atunci a trecut un an si jumatate.

„Este un cosmar”, a comentat Stefanescu pe Facebook.

trafic
Via Facebook/Primaria Munikipiului Bucuresti

„Voi face revolutie in materie de trafic in capitala. Am foarte multe solutii care vor decongestiona traficul. In primul rand, investitii masive in transportul public, voi propune acordarea de urgenta a bugetului necesar pentru ca aceste autobuze stricate sa intre in trafic. Impreuna cu Politia Capitalei vom face in asa fel incat sa avem un sistem de semaforizare inteligent asa cum se intampla in orice Capitala europeana.

(…) In jumatate de an se va vedea ca se vor schimba lucrurile in Bucuresti. Intr-o jumatate de an se va circula mult mai usor in Bucuresti. Sunt solutii identificate. M-am consultat cu multi specialisti in domeniul traficului, transportului si toti mi-au spus ca desi avem un plan de mobilitate urbana multe lucruri nu se respecta”, spunea Gabriela Firea inainte de alegerile locale.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos